In Gäster, Medlemmar

Påskhelgen bjöd på underbart sommarväder och det märktes att många var sugna på att få börja spela golf. Det var mycket folk på rangen och trycket på övningsbanan var stort mest hela tiden, skulle gissa att det på påskdagen var totalt ett 60 tal spelare ute, både unga och gamla.

Vi får hoppas att det fina vädret håller i sig men att det gärna även får komma lite regn så gräset på banan börjar växa ordentligt tills den tilltänkta banöppningen nästa helg.

Den 1 maj är det ju dags för Premiären, årets första tävling, många är redan anmälda men det finns plats för fler. Anmäl er gärna även till nästkommande tävlingar, t ex UGF’s 40 års jubileumstävling den 26 maj, 2-manna bästboll och Andra serven, 2 juni, 1-mansscramblen, där man själv får två försök på varje slag. I år går vi ut i 2-bollar för att höja speltempot.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng