In Boende, Gäster, Medlemmar

Följ med Burviks GK & Ulf Andersson till spanskaVillaitana Golf Resort 31 mars 7 april 2020

-Det optimala sättet att inleda nästa års golfsäsong!

Inkluderat i resan:

  • Direktflyg t/r Arlanda -Alicante inkl resväska & golfbag
  • Transfer t/r Alicante flygplats –Villaitana Resort
  • 7 nätter i delat dubbelrum deluxe på 4* Melia Villaitana
  • Halvpension • 5 greenfees på anläggningens två banor (golfbil inkluderat på Poniente)
  • Rangbollar & träning på golfdagarna

Pris 15 998 kr per person

Enkelrumtillägg 3100 kronor

Ta chansen och inled nästa års golfsäsong på bästa tänkbara sätt i spanska vårsolen på Villaitana Golf Resort! Anläggningen ligger i solsäkert klimat, strax utanför Benidorm cirka 30 min norr om Alicante. Här väntar en mycket trevlig resort med såväl två hotell som två 18-hålsbanor. Dessutom finns ett fint Spa och även andra sportaktiviteter som tennis och paddeltennis. Närheten till Benidorm är ett stort puls. Från Villaitana blickar du ut över kusten och den populära semsterorten vilken du når på bara några minuters taxiresa.

Villaitana GC har två 18-hålsbanor som tillhör Alicanteregionens mest populära. Levante Course är deras mästerskapsbana, par 72 och en Nicklaus-design. I klassisk Nicklaus-anda bjuder banan på breda fairways och böljande men inbjudande greenområden. Systerbanan Ponienteär ett perfekt komplement och är välkänd för att bjuda på roliga golfupplevelser. Låt inte banans par 62 avskräcka dig, detta är en bana som såväl hög-som låghandikapparen gillar att spela!

Melia Villaitana ligger en kort promenad från klubbhuset och är ett 4-stjärnigt hotell med trevliga rum med alla bekvämligheter som behövs för en skön semester. Hotellet har två stora poolområden där en är omgiven av konstgjord sandstrand. Tillskillnad mot många andra spanska anläggningar är en av utomhuspoolerna uppvärmd vilket ger dig möjlihge till behagliga dopp efter dagens golfrunda. För anmälan klicka här>>

Obs! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag 13:e oktober.

För mer information kontakta UlfAndersson; pro@burvik.se

Kontaktperson på Golfbreaks är Fredrik Wickman; prose@golfbreaks.com eller 08 -52 503 855

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng