In Gäster, Medlemmar

På nationaldagen genomfördes som vanligt flaggtävlingen, solen sken som brukligt men det var lite småkyligt i din kalla vinden. Hela 107 deltagare ställde upp och hoppades att deras flagga skulle få sättas ner  minst på hål 19 men för de flesta blev det bara en dröm.

Vi spelade i två klasser, ungefär lika stora, där de med lägre handicap utgjorde klass A och de med lite högre klass B. Segrarna i de båda klasserna, plus några till, fick slå ut på hål 1 igen och allra närmast flagg, 17 meter kvar, var Hannele Westin som därmed vann B-klassen. Segraren i A-klassen, Peter Berglund hade dryga 200 meter kvar.

Ett stort grattis till er och tack till alla som kämpade väl.

Nästa tävling, Andra serven, går den 17 juni och är en 1-manna scramble. Då får man det som man alltid önskat sig en andra chans på varje slag. Vi hoppas att även denna nya tävling ska locka ett stort antal deltagare.

 

Slaget om Roslagen  

Den andra deltävlingen av fyra genomfördes på Burvik och då var det bästboll som gällde. 10 lag från Roslagens GK och 10 från Burvik kämpade om hålen och det blev jämt även denna gång, 5 – 5. Inför de avslutande singlarna, 2 x 10 matcher, står det nu 11 – 9 till Burvik men segern är långt ifrån säker.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng