In Gäster, Medlemmar

När Folkhälsomyndigheten gav klartecken till all tävlingsverksamhet från den 14 juni kom Golfförbundet med sina riktlinjer och angav 1 juli som startdag för golfen. Givetvis med en hel del restriktioner för att förhindra fortsatt smittspridning, t ex nej till kanonstarter, samlingar innan tävling och prisutdelningar men med tillåtelse att vara fler än 50 deltagare.

Vi kommer naturligtvis att följa detta regelverk men tycker det är jätteroligt att få dra igång tävlandet igen speciellt när vi rivstartar med vår tävlingsvecka, 1 – 4 juli. Den första tävlingen skulle ju ha gått tisdagen den 30 juni så det funkade inte så vi startar på onsdagen istället med följande program:

1 juli Golfhäftet Trophy, greensome

2 juli Engelmans herrtävling och Bamås damtävling, båda 2-mannascramble

3 juli Cobras singeltävling

4 juli 4-manna scramble.

Under juli kommer sen vår juniortävling och Burvik Open att gå som vanligt och helgen 8-9 augusti kör vi KM och lördagen den 15 augusti är det dags för Burviksparet.

Tävlingsprogrammet kommer ev att kompletteras med någon/några tävlingar till, vi återkommer om detta. Precis som vanligt anmäler man sig i Min Golf där alla info om tävlingarna finns.

Hjärtligt välkomna.

Tävlingsledningen

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng