In Gäster, Medlemmar

”Felhållsslag”

Långputt på 100 m

Kerstin Lardner och Jonte Lööf

Cross country, tävlingen för de modiga som vågar svinga sina trollspön/golfklubbor som de normalt inte brukar göra, avgjordes under lördagen.

Att börja ett hål med att slå ut en järnsjua från fel håll, att slå ut med en träklubba framför ett berg eller putta sig i hål från 100 meter gör vi ju normalt inte men i går prövade vi på det också.

Att inte fler var med på denna fantastiskt roliga tävling är lite förvånande. Men vi 24 som ställde upp kommer gärna tillbaks nästa år.

Tävlingen avgjordes över 12 hål med dam- och herrklass. Bland damerna lyckades Kerstin Lardner bäst medan allas vår Jonte Lööf vann herrklassen. Jonte som alltid har en räv bakom örat hade mixtrat lite i bagen och plockat med lite klubbor som normalt inte brukar finnas där och det gick ju bra.

Et stort tack till Magnus och Veijo som ordnade det hela och som sagt vi kommer tillbaks nästa år.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng