In Damer, Gäster, Medlemmar

Fredagen den 20 april startade vi säsongen med upptaktsmöte. Information och anmälningslista sattes upp på anslagstavlan och lades upp på hemsidan. Här är våra planer för den kommande säsongen.

Onsdagsgolfen

Kanonstart kl 13.00 samtidigt som ”gubbgolfen”. Anmälan görs på golf.se samma dag senast kl 8.00. Samling kl 12.30.

Bollarna lottas och alla singelronder registreras. Vi kommer främst att spela slaggolf men vid några tillfällen spelar vi t ex scramble. Vi börjar med en scrambletävling den 9 maj.

Bilåkning är tillåten för den som behöver/vill.

När vi spelar slaggolf kan den som vill tävla. Bäst resultat på alla 18 hålen räknas. Antal priser 1 till 3 beror på hur många vi är som startar. Vi satsar 30 kronor. Frivilligt att delta i tävlingen. Vid lagtävling är startavgiften 30 kronor för alla.

Eclectic (Drömscore)

Skriv upp ditt bästa bruttoresultat på respektive hål. Om du skrivit upp ett resultat kan du, om du lyckas bättre senare under säsongen, ändra till det bättre. För att föra in eller ändra ett resultat krävs att du har haft en markör och att ronden registreras. Vid börjar i maj och avslutar i september inför avslutningen.

Den som vill delta betalar 100 kronor i startavgift, som lämnas till Lena Fritjofsson, kassör. Vid damtavlan finns en pärm med blad där du skriver ditt namn och sedan kan föra in dina resultat. Hur pengarna fördelas avgörs av hur många som deltar.

Birdieträdet

När du under en registrerad golfrunda gör en birdie kan du sätta upp en ”pippi” i birdieträdet, som finns vid damtavlan. Flest pippi under säsongen ger pris vid avslutningen.

Årets resa

Årets resa är under planering. I planeringsgruppen ingår Ulla-Britt Lundberg och Lena Fritjofsson. Håll koll på anslagstavlan.

Burvik vs Roslagens golfklubb

För fjärde året kommer Burvik att möta Roslagens golfklubb i matchspel under fyra söndagar. Det behövs 12 spelar per gång. På anslagstavlan att finns en lista där du kan anmäla att du är intresserad och vilka söndagar som du kan delta.

Ansvarig i år är Carin Daleke

Speldagar på Roslagens golfklubb blir den 20 maj och den 12 augusti och i Burvik den 27 maj och den 19 augusti.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng