In Boende, Gäster, Medlemmar

Fredag den 8 maj kommer 2 tekniker till Burvik för att serva golfbilar. I dessa tider vill vi ha så lite direktkontakt med folk som möjligt, därför hoppas vi på bra samarbete även i år och att medlemmarna respekterar att inte träffa teknikerna.

Vi önskar att de som vill ha service av sin golfbil anmäler det till oss genom ett mail till helena@epton.se senast 6/5. Ange namn, reg nr, faktureringsadress och telefonnummer. Sedan vill vi att de swishar 650:- (serviceavgift inkl moms) till 123 662 16 50 Epton Trading, senast den 6 maj och anger reg nr och namn på betalning. Vi kommer sedan att maila en faktura på servicen när den är utförd. Blir det extra tillägg blir det en separat faktura att betala. I serviceavgiften ingår översyn av bil, påfyllning av batterivatten, åtdragning av ev muttrar, smörjning mm. Inget nytt material, det debiteras separat.

Vi önskar att bilarna parkeras nedanför klubbhuset så att de är på plats morgonen den 8/5. En lapp på ratten med namn, telefonnummer och adress. Om det behövs bytas delar till bilen kontaktas ägaren och ev kostnader faktureras i efterhand. Om det blir fler som anmäler sig än vad teknikerna hinner med så kommer de fredagen därpå också.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng