In Boende, Gäster, Medlemmar

Nu har avtal ingåtts innebärandes att Burvik Golf AB överlåter två markområden invid golfbanan för en framtida exploatering.

I vår ambition att säkerställa en fortsatt trygg utveckling av golfverksamheten i Burvik påbörjades för snart tre år sedan diskussionerna om hur vi skall kunna öka utbyggnadstakten i Burvik och därigenom åstadkomma ett bättre ekonomiskt underlag för Burvik Golf´s framtid, samtidigt som Golfbolagets risktagande minimeras.

Vid årsmöten, bolagsstämmor och Burviksdagen har fortlöpande informerats om hur tankarna utvecklats.

För ett år sedan fick vi Uppsala kommuns godkännande av våra tankar genom det positiva planbesked vi erhöll på vårt förslag till ny detaljplan.

Utvecklingsarbetet har möjliggjorts genom ett intimt samarbete med Burvik Tomt AB som samtidigt överlåter stora delar av sitt markinnehav till samma samarbetspartner.

En uttalad ambition i det fortsatta arbetet är att åstadkomma trygga boendeformer för skilda boendekategorier.

Genom de nu tecknade avtalen intensifieras det fortsatta detaljplanearbetet med vår medverkan och med vår samarbetspartner i förarstolen.

En grundläggande värdering kan formuleras ungefär så här ”Burvik är mötesplatsen i Roslagen där du kan spela golf livet ut”.

Burvik den 13 juni 2018

Burvik Golf AB

För frågor och kommentarer kan du i första hand vända dig mailvägen till ordf@burvik.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng