In Gäster, Medlemmar

Cobra/Puma Golfslaget

Segrarna i Cobra/Puma golfslaget, Arne Norling och Jörgen Svonni

Fjärde dagen i Burviksveckan spelade vi singeltävling med Cobra/Puma som sponsor. Vi spelade i två lika stora handicapklasser, totalt 66 deltagare ställde upp.

I A-klassen segrade Jörgen Svonni, Kiruna GK, med 69 slag netto ett bättre än 2:an Peter Berglund  och trean Crister Boork.

Jörgen berättade att han inte missade ett enda utslag och att det vad det som la grunden till segern.

I B-klassen var Arne Norling vassast med 67 slag netto,  två bättre än Lennart Daleke och fem bättre än trean, Björn Lilja.

Arne menade att segern berodde på riktigt bra inspel och bra puttning.

Burviks Tomt AB’s Texas scramble

Segrarna Carita Rundqvist, Kjell Herke, Anton Herke och Alex Reeves

Sista tävlingen i golfveckan var som vanligt Burviks Tomt AB’s Texas scramble. 116 deltagare fördelade i 29 lag kämpade i blåsten om ära och framgång. Som vanligt blev det riktigt bra segerresultat, denna gång 55 slag netto som Carita, Kjell, Anton och Alex fick ihop. De träffade 17 av 18 greener på rätt antal slag, s k greens in regulation, och gjorde 10 birdies. Carita och Kjell slog ut sina säkra utslag och sen fick ungdomarna ta i så mycket de orkade och lyckades oftast men inte alltid. Alex satte ett antal längre puttar på slutet som gjorde att de kunde ta hem slutsegern.

Tvåa med 56 slag netto kom laget Andersson/Ljungqvist/Mörtsell/Lusth och på tredje plats med Berglund/Berglund/Krantz/Lööf med 58 slag.

Sist men inte minst kan vi meddela att vi under Burviksveckan samlade ihop hela 22 840 kr till Cancerfonden, med råge över vårt mål på 20 000 kr. Tack till alla som bidrog till insamlingen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng