In Gäster, Medlemmar

Burviksparet

I lördags gick man, och kvinna, ur huse i Burvik för att delta i Burviksparet. Det var lapp på luckan 48 par anmälda, jätteroligt.

Spelformen var greensome, som tydligen är populär. Vädret var på vår sida så alla var glada och nöjda.

Prisutdelningen skedde i samband med tillhörande middag, kräftor och räkor m m  som också lockade ut Burviksborna som fyllde restaurangen.

Vinnare, med god marginal, blev Margareta och Lennart Gustafsson med 66 slag netto. Fantastiskt roligt att ett par över och strax under 80 år kan vinna en tävling. De spelade naturligtvis jättebra golf och utnyttjade möjligheten att spela från röd och orange tee.

När vi nu har ett handicapsystem med slopade banor som tillåter spel från olika tees ska vi naturligtvis ge möjligheten att spela från dessa i utvalda tävlingar för att alla ska kunna känna att det är roligt att spela och att man har chansen att vinna..

På andra plats hittar vi Marie och Roger Bredin med grannarna Yvonne och Janne Stattin som trea, båda på 70 slag netto. Ett stort grattis till er också

Golf Sixies matchspel

Den 14 och 15 september upprepar vi försöket från i fjol med en matchspeltävling men i år över två dagar. Alla spelar 3 matcher över 6 hål inom samma boll där vinnaren i varje boll går vidare till slutspel dag 2. De första 6 hålen blir då kvartsfinal, vinnarna därifrån spelar semi hål 7 – 12 och vinnarna där spelar final hål 13-18. För de som inte går vidare från finaldagen spelar placeringsmatcher.

Vinst i match ger 3 poäng, delning 1 och förlust 0.

Maxantalet är satt till 32 spelare så först till kvarn gäller. Skulle antalet understiga 32 skär vi ned till 28, 24, 20 för att kunna gå ut i 4-bollar.

Vi spelar i en blandad dam- och herrklass där hänsyn tas till handicap.

Hjärtligt välkomna att anmäla er.

Nytt handicapsystem 2020, registera era golfrundor!

Det har väl inte undgått någon att hela världen byter handicapsystem 2020 till ett enhetligt istället för de olika varianter som finns idag. I fortsättningen kommer handicapet att beräknas på de 8 bästa av de 20 senaste rundorna. För att detta ska fungera måste man alltså ha registrerat minst 20 rundor i GIT. Så se till att registrera så många rundor ni kan innan årsskiftet. Alla detaljer om själva övergången är inte riktigt klara så vi återkommer när alla bitar fallit på plats.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng