In Boende, Gäster, Medlemmar

I dagarna 2 har 28 damer spelat Burvik Ladies Open. I tävlingen spelar man i 2-manna lag. Första dagen spelades det scramble och trots att det bjöds på regn så var det inga sura miner.

Vinnare av första dagens spel blev lag Stattin/Daleke på 67 slag. Det delades också ut pris till 2 närmast hål, på hål 2 vann Yvonne Stattin, 3,40 meter från hål. På hål 14 vann Kerstin Rolling Alden, 1,51 meter från hål. Närmast snöret vanns av Kristina Persson.

Dag 2 var regnet borta men det glada humöret hos deltagarna fanns kvar och det spelades bästboll.

Vinnare av dagens tävling blev lag Glöggler/Svantesson på 67 slag. Även under denna dag delades det ut pris till närmast flagg. På hål 8 vann Anita Dehlbom, 1,40 meter från hål och på hål 12 vann Kicki Glöggler, 7,13 meter från hål. Närmast snöret vanns av Doris Carvenius.

Vinnare av hela tävlingen var lag Dehlbom/Finnström, på 140slag totalt på båda dagarna. I sitt tacktal sa att dom hade spelat som mellanmjölk, men det räckte till seger i årets upplaga av Burvik Ladies Open. Damerna fick med sig varsin LG 30tum tv.

På andra plats kom lag Glöggler/Svantesson på samma antal slag som det vinnande laget, men på lite sämre spel handicap. På tredje plats kom lag Ledéus/Hemmen på 143 slag.

Vi på Burvik Golf Resort vill tacka samtliga deltagare för en trevlig tävling, och givetvis vår sponsor LG Electronics.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng