In Gäster, Medlemmar

Dagens segrare, Lena Fritjofsson och Anders Söderström och Sture Nilsson

Tredje dagen i Burviksveckan sken solen som vanligt, vinden var inte lika intensiv som tidigare och 61 herrar och damer gjorde upp i Bamås damtävling och Engelmanns herrdito.

I Bamås tävling där man spelade slagspel singel vann Lena Fritjofsson med 70 slag netto med Berit Nordén som två på 73 och Kristina Persson också på 73 men högre handicap. Lenas vinnande koncept denna dag var bra långa järnslag.

I Engelmanns herrtävling spelades 2-mannalag bästboll slaggolf. Vinnare blev Anders Söderström och Sture Nilsson på 62 slag netto. De lyckades bra på korthålen och kompletterade varandra bra i övrigt. Tvåa blev de goda grannarna Lennart Martling och Micke Lundin  på 64 slag och trea Crister Boork och Peter Kruger på 65 slag netto.

Vi tackar dagens sponsorer Bamå och Engelmann för deras generösa bidrag.

I övrigt samlade vi in  2140 kr till Cancerfonden och ligger nu totalt på dryga 12 000 kr. Nu sätter vi målet att få in totalt 20 000 kr, vi har två dagar på oss att fixade det.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng