In Gäster, Medlemmar

Andra Serven

Söndagen den 17 juni avgjordes enmannascrambletävlingen Andra Serven, tävlingen för oss som gärna vill ha en andra chans på varje slag. 51 spelare ställde upp uppdelade i två lika stora handicapklasser.

Vinnare i B-klassen blev Anders Sjöström överlägset på 62 slag netto med Lennart Daleke på andra, 67, och Merja Grunwad, 68, på tredje plats. I A-klassen vann Daniel Liiv på 63 slag tätt följd av Andreas Lööf och Mats Kjellberg på 64.

Många tyckte att tävlingsformen var väldigt rolig och vill gärna se en repris men vi måste då nog ändra upplägget då den tog lite för lång tid. Vi får se nästa år.

 

Blodprovet

Segrande laget Golfebo. Irene och Björn Ögren, Helena och Mikael Melander.

Årets traditionella tävling på Midsommardagen, Blodprovet, lockade i år 168 deltagare fördelade på 42 lag. Jättekul med så mycket folk på banan där medlemmar med en hel del gäster kämpade på i Texas Scramble. Som vanligt sponsrades tävlingen av ICA Knuten med häftiga korgar med varor från butiken. Vi tackar dem så mycket för det.

Man brukar säga att för att vinna en scramble får man absolut inte göra några bogeys men det brydde sig inte det vinnande laget om, de gjorde två. För gör man 12 birdies och är nära att rulla i en eagle så spelar det ju ingen roll. De hade en mycket tydlig strategi, killarna såg till att få bollen på green så puttade tjejerna i bollen. Svårare var det inte.

Det vinnande laget, Golfebo, kom i mål på 56 slag netto, tvåa kom lag Kruger 1 på 58 slag, samma resultat som trean Sjövik 2.

Nu laddar vi för Burviksveckan med 5 tävlingar på 5 dagar. Se till att anmäl er till denna golfvecka. Under hela veckan kommer vi att uppmärksamma Cancerfonden och Golfförbundets gemensamma insamling Slå ett slag för cancer.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng