In Boende, Damer, Junior, Medlemmar

De två första omgångarna av herrarnas kamp mot Roslagens GK har nu avgjorts. Den första spelades på Roslagens bana i maj och den andra på Burvik nu i veckan. Vi inledde med greensome och spelade bästboll igår. I år har antalet spelare i varje lag ökat till 20 st vilket ger 20 matcher de 2 första omgångarna och 40 de 2 sista då vi spelar singlar. Totalt är vi c 30 spelare från Burvik under ledning av Janne Stattin som deltar i årets upplaga och denna populära tävling.

Då vi aldrig vunnit detta matchspel över 4 omgångar de 4 säsongen tävlingen hållit på känner vi nu att det har lossnat och att vi har en bra chans att gå segrande ur striden i år. Detta efter 5 mot 5 i greensome och gårdagens kross med 8,5 mot 1,5 i bästbollen, totalt alltså 13,5 mot 6,5. Vi är dock väl medvetna om att Roslagen brukar vara väldigt giftiga i singelspelet. men vi ser fram med stor tillförsikt de 2 singelomgångarna i juli och augusti.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng